Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Natalia Piwowarska jest związana z browarem restauracyjnym UŁAN BROWAR od pierwszego dnia jego działalności. To właśnie tutaj z największą starannością dba o jakość doświadczeń i satysfakcję Gości. Nieustannie zaskakuje zespół UŁAN BROWAR swoimi pomysłami. Zawsze przyjmuje naszych Gości z uśmiechem i troszczy się, aby każdy czuł się tutaj jak w domu. Prywatnie studentka na kierunku psychologii zwierząt. Miłośniczka gór, w których spędza każdą wolną chwilę.
Karolina to pełna zaangażowania i serdeczności osoba, która na co dzień dba o komfort naszych Gości oraz sprawną obsługę w UŁAN BROWAR. Z łatwością buduje dobrą atmosferę, zarówno w zespole, jak i przy stolikach. Zainteresowana światem smaków, szczególnie tych związanych z piwem i koktajlami – z pasją poznaje nowe połączenia, trendy barowe i ciekawe składniki, które inspirują ją w codziennej pracy. Prywatnie miłośniczka podróży i odkrywania lokalnych kultur oraz smaków, które traktuje jako formę relaksu i rozwijania swojej pasji.
Pochodzi z Wałbrzycha na Dolnym Śląsku. Od 24 lat jest związany z Poznaniem i to właśnie tu rozpoczął swoją podróż kulinarną, która z sukcesem trwa do dziś. Swoje doświadczenie zawodowe rozwijał również podczas pracy w czterogwiazdkowym hotelu SCANDIC HAYMARKET w Sztokholmie. Był członkiem zespołu kucharzy, którzy gotowali dla Prezydenta Bronisława Komorowskiego. Z naszym browarem restauracyjnym jest związany od 2020 roku. Na co dzień szczęśliwy mąż, dumny tata oraz wielki fan siatkówki i ciężkiej muzyki!
Piwowar z wieloletnim doświadczeniem, ponieważ w branży piwowarskiej swoją pracę rozpoczął już w 1992 roku, po ukończeniu studiów na Wydziale Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej. Przez lata poznawał tajniki wiedzy piwowarskiej na różnych stanowiskach produkcyjnych, od warzelni po rozlew w siedmiu różnej wielkości browarach. Lubi tradycyjne piwa jak również kreowanie nowych, ciekawych smaków. Jego inspiracją do tworzenia piw są nowoczesne trendy w piwowarstwie, jak również polskie tradycje kulinarne. Hobby Bogdana, oprócz piwa i brydża, to: badminton, żeglarstwo szuwarowe, kajakarstwo nizinne i górskie.