Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Natalia Piwowarska jest związana z browarem restauracyjnym UŁAN BROWAR od pierwszego dnia jego działalności. To właśnie tutaj z największą starannością dba o jakość doświadczeń i satysfakcję Gości. Nieustannie zaskakuje zespół UŁAN BROWAR swoimi pomysłami. Zawsze przyjmuje naszych Gości z uśmiechem i troszczy się, aby każdy czuł się tutaj jak w domu. Prywatnie studentka na kierunku psychologii zwierząt. Miłośniczka gór, w których spędza każdą wolną chwilę.
Kacper Rudzki to zawsze uśmiechnięta dusza towarzystwa, która zaraża pozytywną energią wszystkich wokół. Jego entuzjazm i życzliwość tworzą przyjazną atmosferę w restauracji. Doskonale radzi sobie z zarządzaniem zespołem i szybko rozwiązuje problemy, zapewniając płynne funkcjonowanie lokalu. Prywatnie, Kacper jest pasjonatem sportu, gotowania i motocykli, inspirując innych do aktywnego życia i ciągłego doskonalenia się.
Pochodzi z Wałbrzycha na Dolnym Śląsku. Od 24 lat jest związany z Poznaniem i to właśnie tu rozpoczął swoją podróż kulinarną, która z sukcesem trwa do dziś. Swoje doświadczenie zawodowe rozwijał również podczas pracy w czterogwiazdkowym hotelu SCANDIC HAYMARKET w Sztokholmie. Był członkiem zespołu kucharzy, którzy gotowali dla Prezydenta Bronisława Komorowskiego. Z naszym browarem restauracyjnym jest związany od 2020 roku. Na co dzień szczęśliwy mąż, dumny tata oraz wielki fan siatkówki i ciężkiej muzyki!
Piwowar z wieloletnim doświadczeniem, ponieważ w branży piwowarskiej swoją pracę rozpoczął już w 1992 roku, po ukończeniu studiów na Wydziale Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej. Przez lata poznawał tajniki wiedzy piwowarskiej na różnych stanowiskach produkcyjnych, od warzelni po rozlew w siedmiu różnej wielkości browarach. Lubi tradycyjne piwa jak również kreowanie nowych, ciekawych smaków. Jego inspiracją do tworzenia piw są nowoczesne trendy w piwowarstwie, jak również polskie tradycje kulinarne. Hobby Bogdana, oprócz piwa i brydża, to: badminton, żeglarstwo szuwarowe, kajakarstwo nizinne i górskie.