Dawid Feist jest szefem kuchni UŁAN BROWAR. Przygodę z gastronomią rozpoczął w poznańskiej Restauracji CUCINA w City Parku. Szlif umiejętności i technik gastronomicznych poznawał przez lata, przechodząc przez wszystkie sekcje kuchenne, zaczynając od kuchni zimnej, a kończąc na mięsach i sosach. Inspiracje do gotowania czerpie z książek kucharskich oraz od najlepszych Szefów Kuchni. W pracy motywuje go możliwość rozwoju oraz poznawanie nowych smaków. Najbardziej lubi gotować dla swojej rodziny, którą stawia na pierwszym miejscu. W daniach, które serwuje w UŁAN BROWAR zaczyna od doboru wyrafinowanych dodatków do składnika głównego.
Absolwent kierunku Biotechnologia na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Pracę zawodową rozpoczął w browarze Witnica. Zebrane doświadczenie pozwoliło objąć mu stanowisko głównego piwowara w browarze Wyspa Młyńska w Bydgoszczy, skąd trafił do podwarszawskiego BeerLab. Miejsca, które pozwoliło mu realizować śmiałe eksperymenty. Ulubiony styl piwny Tobiasza to porter bałtycki – piwowarski skarb Polski; styl wymagający, ale przez to bardzo złożony i jedyny w swoim rodzaju.