Nasi ludzie
Natalia Piwowarska
Kierownik UŁAN BROWAR

Natalia Piwowarska jest związana z browarem restauracyjnym UŁAN BROWAR od pierwszego dnia jego działalności. To właśnie tutaj z największą starannością dba o jakość doświadczeń i satysfakcję Gości. Nieustannie zaskakuje zespół UŁAN BROWAR swoimi pomysłami. Zawsze przyjmuje naszych Gości z uśmiechem i troszczy się, aby każdy czuł się tutaj jak w domu. Prywatnie studentka na kierunku psychologii zwierząt. Miłośniczka gór, w których spędza każdą wolną chwilę.

Paulina Sawicka
Zastępca Kierownika UŁAN BROWAR

Od pierwszego dnia swojej pracy w UŁAN BROWAR jest zaangażowana w tworzenie niezapomnianej atmosfery w lokalu. Skupia się na współpracy z zespołem oraz ciągłym poszukiwaniu nowych pomysłów, które podnoszą standardy naszego browaru restauracyjnego. Poza pracą, absolwentka UAM na kierunku turystyka i rekreacja ze specjalizacją organizacji eventów. Jest pasjonatką gotowania i miłośniczką podróżowania, zawsze gotowa na odkrywanie nowych smaków i miejsc na mapie świata.

Rafał Skonieczny
Szef Kuchni UŁAN BROWAR

Pochodzi z Wałbrzycha na Dolnym Śląsku. Od 24 lat jest związany z Poznaniem i to właśnie tu rozpoczął swoją podróż kulinarną, która z sukcesem trwa do dziś. Swoje doświadczenie zawodowe rozwijał również podczas pracy w czterogwiazdkowym hotelu SCANDIC HAYMARKET w Sztokholmie. Był członkiem zespołu kucharzy, którzy gotowali dla Prezydenta Bronisława Komorowskiego. Z naszym browarem restauracyjnym jest związany od 2020 roku. Na co dzień szczęśliwy mąż, dumny tata oraz wielki fan siatkówki i ciężkiej muzyki!

Bogdan Bugajak
Główny Piwowar UŁAN BROWAR

Piwowar z wieloletnim doświadczeniem, ponieważ w branży piwowarskiej swoją pracę rozpoczął już w 1992 roku, po ukończeniu studiów na Wydziale Chemii Spożywczej Politechniki Łódzkiej. Przez lata poznawał tajniki wiedzy piwowarskiej na różnych stanowiskach produkcyjnych, od warzelni po rozlew w siedmiu różnej wielkości browarach. Lubi tradycyjne piwa jak również kreowanie nowych, ciekawych smaków. Jego inspiracją do tworzenia piw są nowoczesne trendy w piwowarstwie, jak również polskie tradycje kulinarne. Hobby Bogdana, oprócz piwa i brydża, to: badminton, żeglarstwo szuwarowe, kajakarstwo nizinne i górskie.

ZOBACZ...
Menu
Chillout
Rezerwacje
Zespół
Voucher
CO TERAZ SŁYCHAĆ W UŁAN BROWAR?
Wszystkich, którzy chcieliby wcielić się w rolę sędziego piwnego i ocenić piwa piwowarów domowych serdecznie zapraszamy! Udział w wydarzeniu jest całkowicie darmowy, a emocje i wrażenia sensoryczne gwarantowane! Nie może was zabraknąć! Widzimy się przy piwie.
W środy taniej! -50% na wszystkie piwa na kranie dla studentów za okazaniem legitymacji studenckiej.
Koncerty marzec 2024 w UŁAN BROWAR. Twoja restauracja z muzyką na żywo w Poznaniu. Zapraszamy spędzić wieczór przy muzyce na żywo, craftowym piwie oraz wyśmienitym jedzeniu.
Szanowni goście, zapraszamy do rezerwacji wymarzonej komunii. Najlepsza restauracja na organizację przyjęcia komunijnego w Poznaniu – UŁAN BROWAR.   Rezerwacja F&B Sales Manager Eliza Hirsz +48 888 391 555 eliza.hirsz@cityparkhotel.pl ULAN BROWAR 888 085 222 info@ulanbrowar.pl Komunia w Poznaniu? Tylko w UŁAN BROWAR Komunia w  Poznaniu to wyjątkowe wydarzenie, które można uczynić niezapomnianym dzięki odpowiedniemu wyborowi lokalu. Jeżeli planują już Państwo…
  Rodzinne weekendy w UŁAN BROWAR. Serdecznie zapraszamy na rodzinne obiady do UŁAN BROWAR. Przygotowaliśmy specjalną ofertę dla tych najmłodszych – dzieci do 6 roku życia jedzą i piją za darmo! * Dla dorosłych jak zwykle mamy mnóstwo wyśmienitego jedzenia i dużo craftowego piwa. Najlepszy pomysł na rodzinny obiad – UŁAN BROWAR. Zapraszamy do składania rezerwacji. *Dotyczy menu dziecięcego. Oferta obowiązuje od 13:00 do 16:00. Warunkiem skorzystania z promocji jest zamówienie przez osoby dorosłe…
Miło nam ogłosić, iż na tegorocznym Konkursie Piw Rzemieślniczych zdobyliśmy brązowy medal za piwo PUŁKOWNIK DRY STOUT. Konkurs Piw Rzemieślniczych jest największym i najbardziej prestiżowym konkursem w Polsce, a ogółem do wszystkich kategorii zgłoszono ponad 800 piw. Dziękujemy naszemu zespołowi za tak wysoki wynik.